חצי הכוס המלאה של תקופת הקורונה
אין ספק כי תקופת הקורונה הביאה עמה לא מעט שינויים, וניתן לראות זאת ביתר שאת במיוחד אצל בעלי עסקים. אנשי מקצוע רבים הרגישו צורך להמציא את עצמם מחדש כדי להתאים למציאות הנוכחית ולמצוא אפיק הכנסה אחר בתקופה מורכבת זו. מורן אייזנשטיין היא בעלת דף הפייסבוק Emush, ומנהלת את קהילת הדף שמונה למעלה מ-100,000 חברי קהילה. לצד עיסוקה זה, מורן היא מאמנת אישית ומרצה בתחום ההתפתחות האישית וההעצמה הנשית. בשיא תקופת הקורונה, לאחר שמורן מצאה את עצמה ללא הרצאות מוזמנות באופק, היא בחרה לנסות ולראות כיצד היא מצליחה להרים ולעשות טוב לעסקים אחרים.
פורומולת Feel הייחודית
"החלטתי לא להיכנס לייאוש ולעשות משהו טוב", היא מספרת. "בחרתי לנצל את הרשתות החברתיות שלי לקידום והמלצות על עסקים, ללא עלות. כך זה התחיל. היום אני כבר מנהלת עסק לכל דבר בו אני בודקת, אוהבת ואז ממליצה לאחרים".
בדיוק באופן הזה נחשפה מורן לפורמולת Feel הייחודית, פורמולה טבעית לחלוטין העשויה ממגוון צמחים ומסייעת לירידה במשקל. "בהתחלה הייתי סקפטית", משתפת מורן. "אני לא מאמינה בדיאטות, אלא באורח חיים בריא. מעולם לא לקחתי תוספי תזונה להרזיה ואני מודה שלמרות הסגר והאכילה הבלתי פוסקת, אפילו לא חשבתי על לעשות דיאטה".
למרות הסקפטיות, החליטה מורן להתנסות בפורמולה והשינוי היה משמעותי. "באמת האמנתי שאם זה יעבוד עליי, זה יכול לעזור לאנשים שבאמת זקוקים לדחיפה הזאת. אחרי חודשיים של שימוש הרגשתי קודם כל, תחושת אנרגיה מדהימה. זה ממש הרים לי את מצב הרוח ונתן לי אף יותר כוח לספורט והליכות".
כיום מורן מספרת כי היא מתאמנת חמש פעמים בשבוע, ומרגישה תחושת שובע, חילוף חומרים מהיר יותר, חוסר חשק במתוקים ועוד. "לא שמתי לב שירדתי מידה וחצי" היא מספרת בחיוך. "כשהתחילו סביבי לומר לי כמה רזיתי, פתאום הבנתי שזה באמת עובד".
איך הוקמה נבחרת Feel?
מורן מספרת כי אחרי שראתה שהמוצר עובד, היא שמחה להמליץ עליו לעוקבים שלה, ממקום אמין והתנסות אמיתית עם המוצר, והביקוש, איך לא, רק הלך וגדל. "המון אנשים התעניינו ורצו להתנסות וכך החלטתי להקים את נבחרת feel. לתת ל-25 אנשים להתנסות בפורמולה, ואם היא תשפיע גם עליהם לטובה, והם ירדו במשקל, הם יסכימו להיחשף מול הקהל ולשתף בחוויות וברשמים שלהם מהמוצר. לשמחתי הרבה, התגובות היו מהירות מהרגיל. לאחר שבוע בלבד בו חברי הנבחרת השתמשו במוצר, התחלנו לקבל פידבקים מדהימים".
הממליצים של הנבחרת מספרים
המשתתפת לימור הילה מעידה: "אני שבוע בתוך התהליך וכבר מהקפסולה הראשונה שלקחתי, התחלתי להרגיש תחושה של שובע, ולאחר שלושה ימים התחושה הזאת התגברה וירד לי כל החשק למתוקים ומלוחים. בזכות הקסם הזה אני מרגישה קלילה יותר, ערנית יותר, פחות עייפה, התחלתי לשתות המון ולעשות הליכות והדבר הכי מטורף שקרה לי בשבוע הזה שהתחלתי לשמוע מחמאות מהאנשים שסובבים אותי וזה רק אחרי שבוע... פשוט כיף גדול".
נטלי ויה ממשיכה בשיתוף: "שבועיים עם הקסם הזה! וכן, זו המילה לתאר את המוצר הזה. אנרגטית יותר, רגועה יותר, נגמרו הנשנושים, התקפי ה-"בא לי" ככה סתם בלילות, כי פשוט מרגישים שבעים! בתור אחת שאוהבת, חיה ונושמת אוכל מכל הכיוונים זה פשוט זה, מרגישים את זה ורואים. תודה שזכיתי להכיר את הקסם הזה".
ק
בעקבות התגובות הנלהבות, בחרה מורן להפוך את נבחרת Feel לעניין קבוע. היא יוצרת קבוצות ואותן היא מלווה, בליווי של אחות מוסמכת אשר מודדת את הנבחרת, מספקת להם תפריטי תזונה ועוד. "מהצד שלי כמאמנת אישית" מסכמת מורן, "אני נותנת מוטיבציה יומית, והשינויים שמתגלים פשוט מדהימים".
התוצאות הנהדרות לא מותירות מקום לספק - עם הנוסחה המהפכנית של FEEL הדרך שלכם אל הגוף שתמיד חלמתם נראית פשוטה הרבה יותר.
להזמנת הפורמולה התקשרו עכשיו 03-5559333 או בקרו באתר
לרכישה
לעמוד הפייסבוק